Нови ограничители на отваряне от Siegenia

Siegenia

С фокус върху лесната употреба и безопасността на децата.

Siegenia разширява портфолиото си от ограничители на отварянето с два нови варианта. Подходящи за крила с възможност за завъртане и накланяне от всички материали на рамката, те създават високо ниво на комфорт в помещението. За тази цел крайните потребители могат да избират между версия с детска предпазна система и комфортна версия, която позволява удобно разединяване и свързване чрез интуитивен механизъм. Дискретният и елегантен външен вид е гарантиран от интелигентния дизайн, който и в двете версии не изисква допълнителни механизми за освобождаване на крилото на прозореца.

SiegeniaSiegenia предлага надеждна защита за малки деца. В съответствие със стандарта ширината на отвора в завъртяно положение е по-малка от 89 mm. При необходимост – например за почистване на прозорците или за поддръжка – ограничението на отварянето може лесно да бъде освободено от оторизирани лица чрез лоста на прозореца. Това позволява пълното отваряне на крилото по всяко време за желания период от време. Процедурата на затваряне също е добре обмислена – когато лостът се завърти обратно в затворено положение, ограничителите се задействат автоматично, за да възстановят безопасността на децата.

За приложения без специални изисквания за безопасност Siegenia предлага в продуктовата си гама и нов ограничител за комфортно отваряне, който намалява широчината на отваряне до по-малко от 89 мм, когато е в активно положение. Отключването на ограничителя на отварянето може да се осъществи в комфортната версия с проста и удобна дръжка. За тази цел крилото на прозореца е оборудвано с подвижен елемент, чрез който може да се освободи ограничителят на отварянето. Това позволява на крайните потребители да отварят крилото колкото желаят бързо и без усилие. Задействането на ограничителя за комфортно отваряне също се извършва автоматично по време на процеса на затваряне.

Новите ограничители на отварянето имат и ясни предимства в производството. Благодарение на съвместимостта им с хардуерното портфолио на Siegenia те могат лесно да бъдат интегрирани в съществуващите производствени процеси. Не е необходимо допълнително пробиване и фрезоване от страната на крилото.

Снимки: Siegenia.

Може да харесате още...