Нови плисирани затъмняващи щори от Morley Glass

Morley Glass

Плисираните затъмняващи щори ScreenLine® са спретнато подредени в системата Uni-Blind® и спират слънцето и други светлинни източници като улично осветление или фарове на преминаващи превозни средства. Пълната поверителност и изключването на външна светлина са добре дошли в помещения с различно предназначение: спални, детски ясли и стаи за домашно кино, както и в търговски пространства като лаборатории, хотелски стаи и музеи.

Тук няма вертикални шнурове, които се спускат надолу по щората, а в затворено положение светлината не може да проникне през малки пролуки или по периметъра. Плисираните затъмняващи щори се предлагат в осем цвята: бяло, алабастър, какао, гланцирано сиво, черно, антрацитно сиво, гълъбово сиво и виолетово сиво. Затъмняващите щори се предлагат за ниши от 20 мм. Използва се ръчно управлявана C система или плъзгаща се система за управление S. Щорите покриват остъклена площ от 2 кв.м. (максимална височина 2200 мм, максимална ширина 1500 мм).

Иън Шорт, управляващ директор на Morley Glass & Glazing, казва: „Всички ние ценим личното си пространство и също така знаем колко е важно да се наспим добре. Новата система за затъмняване може да осигури такива решения. Материалът на нагънатата щора има отлични топлинни характеристики, отразява прекомерната топлина и помага да запазим прохладата в разгара на лятото.

Може да харесате още...