Нови системи за контрол на достъпа от Siegenia

Siegenia

Немската фирма Siegenia предлага три напълно нови алтернативи на класическия ключ за дома: транспондер, клавиатура и скенер за пръсти. И трите използват вградения SI-Bus, който позволява интегрирането на вратите в интелигентни концепции за живот, но също така позволява директна комуникация между моторното задвижване и контрола на достъпа без допълнителен контролен блок.

Siegenia

И трите устройства са оборудвани с най-съвременна технология за лесна употреба и гъвкавост, например скенерът за пръсти работи лесно само чрез докосване с един пръст. Транспондерът поддържа също RFID карти и NFC-съвместими смартфони. И трите устройства за вход имат Wi-Fi и Bluetooth технология. Това позволява както използването на мобилния телефон като дистанционно управление, така и удобното контролиране с помощта на „Comfort App“ от Siegenia.

Siegenia

Транспондерът, клавиатурата и скенерът за пръсти са снабдени с всеобхватно регистриране на достъпа, онлайн управление на потребителя и таймер функции, които могат да предоставят достъп до сградата в рамките на ясно определен времеви прозорец. Други функции за сигурност се поддържат от клавиатурата, която е снабдена с еднократна и ваканционна ПИН функция. Освен това в момента се подготвя отдалечен достъп, който позволява управлението и контрола дори в движение.

За повече информация: Siegenia 

Може да харесате още...