Нови системни решения за врати и прозорци от Schüco

Schüco предлага иновативни системи за прозорци, врати и фасади, отговарящи на високите изисквания за дизайн, комфорт и сигурност и поставя нови стандарти в областта на енергийната ефективност. Системите са висококачествени и икономични като в същото време пестят време и разходи при проектирането им в офиса, производството им в цеха и монтажа им на строителната площадка.

Schüco ADS SimplySmart със строителна дълбочина от 75 мм и 90 мм.

AluKönigStahl предлага с Schüco ADS SimplySmart ново системно решение за алуминиеви врати, което се предлага в две строителни дълбочини: Системата със строителна дълбочина от 75 см достига Uf-стойности до 1,6 W/m²K, а SI-вариант със строителна дълбочина от 90 см достига Uf-стойности до 1,0 W/m²K. Благодарение на тези стойности системата отговаря на високите стандарти за пасивно строителство.

Разликата между стандартните врати и врати от типа Heavy-Duty отпада. Конструктивният принцип, независещ от профилната дълбочина и симетричната изработка на профила, прави възможни лесното и икономично производство и монтаж. Патентованата хибридна свръзка с три броя алуминиеви капачки с изолатори се грижи за високата стабилност и едновременно с това минимизира Би-металния ефект. Неподвижната свръзка между вътрешната и средната капачка се грижи за високата стабилност, докато подвижната свръзка между изолатора и алуминиевата външна капачка минимизира Би-металния ефект.

Schüco ADS 75 BL SimplySmart Basic Line
Врата за обектово строителство

AluKönigStahl предлага с Schüco ADS 75 Basic Line (BL) SimplySmart икономично решение за врати за обектово строителство. Системните предимства на стандартното решение като стабилност и функционалност се запазват. Вариантът с двойна система за уплътнение предлага Uf-стойности до 1,8 W/m²K. С този системен вариант можете за в бъдеще да реализирате лесно и гъвкаво голямоформатни и атрактивни решения за врати с височина до 3 000 мм.

Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition
Ексклузивно решение за врата за жилищно строителство

Новата входна врата Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition отговаря на високите изисквания за дизайн и топлоизолация.

Особено атрактивни изглеждат отварящите се навътре врати с двустранно покриващ профила изолационен панел чрез профилно интегрирана геометрия с опция за осветяване.

За повишаване на комфорта и сигурността елемента за врата може да бъде комбиниран с Schüco DCS Door Control System.

Новите врати Schüco ADS SimplySmart Basic Line и Design Edition са на Ваше разположение още сега от AluKönigStahl.

PASK SimplySmart
Безбариерен плъзгащ се прозорец

С иновативното прозоречно решение Schüco SimplySmart Parallel-Abstell-Schiebe-Kipp (тип фолксваген) могат за първи път да бъдат изпълнени големи отвори с безбариерен праг. Панорамен формат с височина до 2 800 мм и тегло на крилото максимално до 150 кг могат да бъдат реализирани със системните строителни дълбочини от 65, 75 и 90 мм. Тази комбинация постига Uf-стойности до 1,3 W/m²K, както и защита от кос дъжд с безбариерен праг до клас 9A (DIN EN 12208). Системата Schüco PASK SimplySmart може да бъде поръчана още сега от AluKönigStahl.

Нова интернет страница на AluKönigStahl

Всички иновации и системни разширения са поместени в новия интернет сайт на AluKönigStahl, който е в интернет пространството от края на септември.

Новата страница се откроява с нов модерен дизайн и с изцяло обновено съдържание.

Съществените промени и нововъведения в сайта: терминологичния речник, често задаваните въпроси и Technik Aktuell. Разширени са функциите в много области: разнообразни филтри за бързо и целенасочено търсене, виртуален шоурум с 360° 3D изглед на нашите системи, значително разширен сектор услуги за много от важните теми, целево насочено съдържание, директен линк към нашите социални медии и мрежи. Структурата и съдържанието на сайта са изцяло обновени и са организирани по интереси и ползване на потребителите. Благодарение на Flu-Out навигация достигате още по-бързо до желаната цел. Един светъл, привлекателен и ясен дизайн на страницата се грижи за бързото ориентиране и води целево посетителите към релевантните за тях страници. Нашата нова интернет страница автоматично се напасва на всички крайни устройства – независимо дали става въпрос за смартфон, таблет или десктоп. Вие можете да сте информирани не само на работното си място, а също така и на път.

За допълнителна информация и консултация за иновациите търговските представители от AluKönigStahl са на Ваше разположение.

Може да харесате още...