Нови текстилни щори FLEX ZIP, подходящи за всякакъв вид касети

FLEX-ZIP

Текстилните щори се радват на нарастваща популярност като алтернатива на класическите ролетни щори. Ето защо немската компания Beck+Heun разширява своята продуктова гама с „FLEX ZIP“ – щори, подходящи за всички интериорни касети. Щорите могат да бъдат интегрирани в касетите през ревизионния отвор.

FLEX-ZIP

FLEX ZIP е съвместим с касетите изработени от EPS твърда пяна, както и с вградените касети от EPS твърда пяна, тухли и газобетон. Новите щори се предлагат като компактна единица, снабдена с вал, завеси, мотор, конзола и направляващи релси. Със своята plug-in функция, щората е готова за употреба след три етапа на сглобяване. Предварително определеното местоположение на направляващите релси в системата е предназначено да минимизира грешките и да улесни монтажа. Тъй като инсталацията се прави пред прозореца и през инспекционния отвор на кутията, поставянето на текстилните щори е възможно, дори ако вече има ролетна щора.

FLEX-ZIP

Обширната колекция от тъкани за щорите предлага решение за всеки вкус. Индивидуално могат да бъдат определени и избрани и степента на прозрачност, пропускливост на въздуха или UV защита.

За повече информация: Beck+Heun

Може да харесате още...