Новият Cineplex в Баден-Баден със стъклена фасада от Glas Trösch

Cineplex 1

Нова модерна сграда с комфортни киносалони, 4К проектори, 3D прожекции и отличен съраунд звук, се издига на западния вход на Баден-Баден в Германия. Мултиплексът има 8 салона и 1300 места. Разполага с интегриран многоетажен паркинг, от който директно може да се достъпят киносалоните.

Инсталираните стъклени панели на площ от 1900 м² придават лекота на иначе внушителната сграда на синеплекса. Големите изолирани прозорци с троен стъклопакет от Glas Trösch осигуряват фантастична гледка към района на Баден-Оос. Отличната светлопропускливост, ниската G-стойност (топлопроводимост) и много добрата U-стойност (топлоизолация) на стъклата допринасят за комфортната вътрешна атмосфера през цялата година. Това се дължи на слънцезащитното покритие Silverstar Combi Neutral 70/35, вградено в изолационното стъкло, и топлоизолационното покритие Silverstar EN2plus.
Cineplex 2

Стъклените панели отговарят на изискванията за активна безопасност благодарение на ламинираното предпазно стъкло, интегрирано в изолационното стъкло. В случай на счупване ламинираните стъкла не позволяват на предмети или хора да паднат навън, което задоволява изискванията за сгради с обществено обслужване и висок капацитет.

Вижте също...