Новият MSW SmartGuide поема управлението на ръчно плъзгащите се стени Geze

SmartGuide

Гъвкавото оформяне на търговски площи, както и обособяването на заведения става все по-трудна задача, поради нарастващите изисквания за енергийна ефективност. Тези изисквания обаче често противоречат на естетическите особености на магазинните пространства и заведенията – преграждането трябва да бъде фино и незабележимо, а при необходимост – да бъде премахнато изцяло.

Геце предлага решения за временно разделяне и обединяване на търговски пространства и заведения, без да поставя видими граници пред посетителите. Ръчно плъзгащите се стени Geze с широчина на профила само 3 см. по вертикала, позволява ползването на стъклопакети, без да ограничи прозрачността на помещенията.

SmartGuide

По този начин всеки закрит салон на ресторант може да бъде превърнат в лятна градина, без това да попречи на комфортния микроклимат зимата в близост до стъклото.  И от външната, и от вътрешната страна на преградата, са разположени силиконови и четкови уплътнения. Така течението по ръбовете на крилата е максимално ограничено.

Ръчно плъзгащите се стени позволяват оформянето на помещенията в зависимост от климата и мероприятията в заведения и търговски площи. Когато прегради не са необходими, стената се сгъва компактно и не нарушава цялостта на пространството.

SmartGuide

Всички версии на ръчно плъзгащите се стени Geze MSW, могат да бъдат реализирани без ограничения благодаряние на новият носач SmartGuide, разработен от Geze – опростен и лесен за експлоатация. „Интелигентният“ носач позволява на всички крила да се движат в необходимата посока. Превключването на страната на водача е интегрирано в носача, „импулсът“ е осигурен от освобождаващо устройство в релсата. MSW SmartGuide е съвместим с всички версии на ръчно плъзгащи се стени Geze и позволява гъвкави и невидими решения по отношение на местата за събиране на панелите в отворено положение (гарите).

SmartGuide

С новата система MSW SmartGuide, Geze осигурява:
– Нови възможности за проектиране на системата;
– Отсъствие на свободни врати и панели: Всички крила са подвижни и изчезват в зоната за събиране (гара);
– Позволява напълно отворена зона на входа, например  в търговското помещение;
– Модулната система на релсите и ролките позволява абсолютно точни решения, съобразени с индивидуалните изисквания на всеки обект;
– Лесно обслужване и експоатация с лекота дори и при големи височини на системите;
– Интегрираното задвижващо звено задейства автоматична смяна на направляващата ролка;
– Улеснен монтаж;
– Естетика на свободни пространства.

Благодарение на високо-технологичните си продукти и опитния си консултантски екип, Геце предлага решения, съобразени изцяло с индивидуалните изисквания на типа проект.

За контакти и повече информация.

Може да харесате още...