Ново ниво на здравеопазване в спокойна и комфортна среда с плъзгащите се врати Sirocco от P C Henderson

Производителят на хардуер за плъзгащи се и сгъваеми врати, P C Henderson, е доставил специализираните врати за нова ултрамодерна болница в Бреда, Холандия. Проектът се фокусира върху създаването на нов свят на медицински грижи, целящ преминаване към контакт с един пациент, по-кратки срокове на чакане, най-високо ниво на здравеопазване и спокойна и комфортна среда. Ключов компонент за постигането на това е дизайнът на 514 луксозни самостоятелни стаи със собствени бани, разделени от плъзгащи се врати Sirocco от P C Henderson.

„Нашата система за плъзгащи се врати Sirocco е изключително популярна в здравеопазването със своята интегрирана хидравлична функция за самозатваряне, която гарантира, че вратата се затваря безопасно и точно“, коментира Рене ван ден Бигелаар, мениджър бизнес развитие в P C Хендерсън Холанд.

За да се гарантира, че системата работи добре както за пациентите, така и за персонала, по време на монтажа е била създадена тестова зала, която се е използвала в продължение на няколко месеца. Ценната обратна връзка е довела до допълнително персонализиране на вратите на P C Henderson, за да се осигури възможно най-доброто за ползвателите. „Собствениците се нуждаеха от система, която може да осигури ширина от минимум 1.35 м, гарантираща, че дори болнично легло може да бъде преместено в банята, когато е необходимо. Постигнахме това, като произведохме нестандартна релса с дължина от 2850 мм, която да замени стандартната от 2200 мм. Освен това разработихме система за спиране на отварянето до средата, когато е необходимо преминавата само на един човек“, Рене ван ден Бигелаар.

Може да харесате още...