Ново поколение покривни прозорци осигуряват отлична топлоизолация

Fakro

Покривните прозорци Max FP-V preSelect са ново поколение прозорци с горно окачване и с въртящо се крило от Fakro, които разполагат с два независими механизма за отваряне. FPP-V preSelect Max се предлагат в големи размери с троен стъклопакет, за да осигурят отлична топлоизолация и изобилие от естествена светлина.

Функции за отваряне

Покривните прозорци включват нова, подобрена система за обков от Fakro, която гарантира, че едновременно може да се използва само един механизъм за отваряне и осигурява пълна стабилност на крилото както при отваряне навън, така и при завъртане. Методът на отваряне може да се сменя с помощта на плъзгащия се превключвател preSelect, разположен в долната част на рамката за по-лесен достъп.

Fakro

Функцията за отваряне навън позволява отваряне на крилото във всяко положение от 0 до 45 градуса, което е с почти 30% по-широко в сравнение с предишната версия и дава възможност за лесно приближаване до ръба на отворения прозорец, което увеличава използваемата площ и осигурява неограничена гледка.

Функцията за завъртане позволява завъртане на крилото на 180° и се използва при почистване на външното стъкло или при работа с щора.

Снимки: Fakro

Може да харесате още...