Ново поколение покривни прозорци preSelect от Fakro

Новото поколение покривни прозорци с горно окачване preSelect на Fakro имат две отделни функции за отваряне на крилото: повдигане и завъртане. Отделните функции за отваряне осигуряват стабилност на крилото и повишават безопасността на прозореца.

Функцията за отваряне навън позволява крилото да се отваря при всякакви положения от 0 до 35 градуса, което позволява лесен подход към ръба на отворения прозорец, увеличава използваемата площ в помещението и осигурява неограничена видимост навън.

Функцията за завъртане позволява крилото да се завърта на 180 ° и се използва при почистване на външното стъкло или при работа с щори. Иновативната хардуерна система гарантира използването само на един от начините за отваряне и пълна стабилност на крилото, както при отваряне навън, така и при функцията за завъртане.
Начинът на отваряне може лесно да се превключи, като се използва плъзгачът, разположен в средата на рамката, достъпен при отворен прозорец.

Прозорецът осигурява удобство при работа, когато се използва дръжката, разположена в долната част на крилото. Елегантната дръжка осигурява възможност за двустепенно отваряне на прозореца.
Външното крило на прозореца се почиства лесно, както и лесно се поставят щори, благодарение на блокиращия болт за крилото, когато е завъртяно на 180 градуса. Прозорецът се предлага стандартно с енергоспестяващи стъкла U3 и със системата за защита от крадци TopSafe.

Може да харесате още...