Ново поколение прозорци Schüco AWS WoodDesign от алуминий и дърво

Schüco

Системата Schüco WoodDesign осигурява максимална свобода на дизайна в интериора. Новото поколение прозорци от алуминий/дърво се отличава с естествено изглеждащи декоративни лайсни от истинско дърво от вътрешната страна на помещението, като допринася за усещане за уют и топлина, а външната част, изработена от алуминий, служи за надеждност и дълготрайност.

Дървото като материал е вечно и универсално и затова е модерно и много предпочитано в интериорния дизайн. Неслучайно Schüco съчетава двата материала в една прозоречна система, постигайки хармонична визия и отговаряйки и на най-високите изисквания за дизайн. Алуминият от впечатлява със своята стабилност, издръжливост и устойчивост.

Schüco

Schüco AWS (система за алуминиеви прозорци) WoodDesign се предлага за съществуващите алуминиеви блокови системи Schüco AWS 75 BS.HI+, Schüco AWS 75 BS.SI+ и Schüco AWS 90 BS.SI+.

Schüco AWS WoodDesign създава индивидуални акценти с дъбова дървесина и се предлага в седем различни цветови варианта.

Schüco

Гамата дръжки за системата включва дръжки за вграждане с правоъгълна, кръгла и овална розетка – всички в основните цветове – черно, бяло и вид на неръждаема стомана.

Schüco

Подробна информация за всички системи можете да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, лицензиран представител на Schüco за България.

Може да харесате още...