Ново поколение пяна с ниска експанзия – Soudal Low Expansion Gun foam

Soudafoam

Нашите продължителни усилия да наложим високи стандарти на качество на пяната в един много конкурентен пазар доведоха до създаването на ново поколение пяна с ниска експанзия – Soudal Low Expansion Gun foam.

SoudafoamФормулата е специално създадена, за да достигне най-ниските нива на разширение спрямо стандартите на FEICA. От 2012 година Китай, Европа и Северна Америка имат синхронизиран наръчник  за класификацията на лепила и уплътнители и полиуретанови пени. Благодарение на това, за първи път в историята трите основни пазара използват една и съща класификация при дефинирането на пазарните сегменти и продуктовите категории за тях. Дори повече пяната – формулата на пяната Low Expansion е без  HFC газове (фреони или хидрофлуоровъглеводороди). Така че тя отговаря на регулациите на европейската F-Gas и американската SNAP.

Пяната с ниска експанзия е насочена към тези професионалисти, които желаят да минимизират загубата на време предизвикано от изрязването на излишъците на пяна, които се получат при работа с пяна със стандартна експанзия. Спецификата при работата с тази пяна, е че фугата трябва да се запълни на ¾. Освен това пяната е снабдена с Duravalve (патентован накрайник на Soudal) за максимален добив от флакона през целия срок на годност на пяната.

Освен ниската експанзия, нашата нова формула притежава:
– Отлично залепване към всички  обичайни повърхности;
– Високо качество и стабилни показатели;
– Изключителна топло и шумоизолация;
– Без HFC газове.

Приложения:
– Монтаж на каси на врати и прозорци;
– Запълване на кухини;
– Запълване на всякакви отвори в покривни конструкции;
– Създаване на звукоизолиращ екран;
– Запълване на пространства около тръби;
– Връзка между изолационни материали и покривни конструкции;
– Изпълнение на звукоизолация на двигатели;
– Подобряване термичната изолация в охладителни системи.

Soudafoam

За Soudal

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретанови пени за професионални и хоби потребители в Европа. Групата притежава 20 завода на 5 континента и за нея работят над 3200 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти. Продължителните инвестиции в R&D, дългосрочната визия за иновации и адаптация към местните изисквания на пазара допринасят за изключителното представяне на Soudal.

Може да харесате още...