Ново PVB фолио Translucent White на Trosifol с висока адхезия

Trosifol
Trosifol продължава да следва стратегията си за снабдяване на различни групи клиенти с персонализирани продукти, съобразени с техните специфични нужди. По-големите клиенти предпочитат много големи формати – с ширина до 3,21 м – и придават голямо значение на ефективното производство. Те предпочитат продукти с ниска адхезия, за да постигнат високи класове на безопасност в комбинация с незакалено флоатно стъкло.

Средно големите клиенти обаче обикновено работят с подсилено с топлинна обработка или напълно закалено стъкло. Тук по-изгодни са силно адхезивните продукти с отлична оптика, тъй като това намалява риска от разслояване и много висококачествено стъкло може да се комбинира с оптически превъзходни продукти.

В резултат на този подход, ориентиран към клиентите, особено към средно големите клиенти, Trosifol разширява продуктовото си портфолио в областта на декоративните цветни фолия, с високоадхезионно полупрозрачно бяло PVB фолио.

Продуктът има същите оптични свойства като съществуващия Transsicent White на Trosifol, но с повишена адхезия. Производителят препоръчва обработка на филми само от една партида в рамките на даден проект, за да се осигури постоянно качество.

Trosifol Translucent White е част от цветовата палитра „Декоративно остъкляване“ и пропуска 70% светлина. Производителят подчертава, че Trosifol Translucent White гарантира доказани предимства като отлична стабилност на ръба, висока механична якост, отлична дълготрайна стабилност и възможност за използването му на закрито и на открито.

Новият Trosifol Translucent White се предлага с дебелина 0,76 мм и дължина на ролката 250 м. Ролките се предлагат в многобройни, удобни за клиента ширини.

Може да харесате още...