Някои новости от Rehau през 2020

Rehau 1

Как системите за прозорци съчетават предимствата на съвременната технология с най-високите стандарти за дизайн, безопасност и екологичност? В отговор на този въпрос, Rehau демонстрира интелигентни решения и отговаря на много от предизвикателствата, които ще засегнат индустрията през 2020 г., като например интелигентните технологии, цифровизацията и устойчивото производство.

Rehau 2

Rehau е първият производител на прозорци, доказал, че те също могат да бъдат умни. Компанията продължава да следва този курс и разкрива нови области за приложение на интелигентни решения. Подобренията на съществуващото решение за сигурност Smart Guard предоставят нови възможности за свързване. Rehau показва как други интелигентни компоненти могат да работят интерактивно свързани с Rehau системите. Такова е свързването на смарт брави със Smart Guard, което подобрява защитата срещу влизане с взлом чрез автоматично заключване.

Заедно с доказани прозоречни системи като Synego и Geneo, които са направени от следващото поколение материал Rau-Fipro X, през 2020 г. Rehau ще представи нова плъзгаща система на платформата Synego. Тези постижения се фокусират върху лекотата на управление, дизайна и рационалния производствен процес.

Rehau 3.

Може да харесате още...