Обков за алуминиеви врати и прозорци

accsess novello

Думата „обков“ е доста популярна и позната за множеството потребители, които са закупували продукти от този тип. За тези, които все още не са се сблъсквали с нея, ще разясним значението ѝ. Всички части и елементи, необходими за нормалното изпълнение на функциите на вратите и прозорците, се причисляват към обобщаващото наименование „обков“. Такива продукти са дръжките, пантите, бравите, патроните, заключващите механизми и други, които осигуряват сигурността и надеждността на прозорците и вратите.

Obkov

Защо е важен изборът на обков?

Редица компании произвеждат обков за врати и прозорци, но не всяка марка може да послужи като пример за качество. Затова решихме да ви представим няколко важни критерия, на които да обърнете внимание преди да изберете обков. На първо място е експлоатационният срок, който е нормално да бъде от 5 до 10 години за такива продукти. Важно е да отбележим, че добре проектираният обков не трябва да изисква усилия при използване. Ако при отваряне и/или затваряне ви се налага да прилагате усилие, износването и разрушаването на механизмите става по-бързо. Не на последно място по значение са числата или с други думи т. нар. цикли. Добре ви звучат двадесет хиляди цикъла, нали? Именно те определят колко пъти ще отворите и затворите прозореца или вратата. Сами по себе си тези числа показват и качеството на обкова. Утвърдените световни производители на обков за алуминиеви врати и прозорци винаги подлагат продуктовите си гами на тестване и същите биват придружавани със сертификати за качество и други.

Obkov

Всичко, което ви е необходимо 

В онлайн магазина на Access Novello ще откриете голямо разнообразие от продукти за обков, които са произведени от водещи компании като dormakaba, Master Italy, Dr. Hahn, Wilka, Medos, Wala и други. Част от тях са дръжките за алуминиеви врати и прозорци, пантите, бравите, патроните, розетките и уплътнителите за алуминиеви врати, както и едноосовите и двуосовите механизми. Компанията предлага пълна гама фитинги и аксесоари за производство, монтаж и ремонт на врати, прозорци и фасади от алуминий, PVC и дърво. Възползвайте се от промоционалните цени на стотици продукти още днес. Пазарувайте бързо, лесно и изгодно.

Obkov

Може да харесате още...