Обков за душ кабини от водещи световни производители

Аксес Новело

Душ кабините променят изцяло представите за вида и уюта в банята. Намират широко приложение не само в жилищни сгради, но и в административни сгради (офиси), хотели, СПА центрове, спортни комплекси и други. Най-стилният и често използван материал за душ кабини е стъклото. Предвид специфичните характеристики на материала, се изисква и специален обков. Обковът за душ кабини е изключително важен не само за функционалността и естетиката на душ кабината – има и ключова роля при изработката и монтажа ѝ, осигурява удобство и комфорт и гарантира за дълготрайната експлоатация.

Аксес Новело

Какво означава понятието „обков за душ кабини“?

Под общото наименование обков наричаме всички продукти, които се използват при изработката и монтажа на душ кабините като пантите, хидравличните панти, държачите, дръжките, ролките, копчетата, крепежите и механизмите. Държачите стена–стъкло са с едностранна или двустранна планка. Според приложението, пантите могат да бъдат стена–стъкло, стъкло–стъкло. Хидравличните панти правят затварянето на вратата контролирано и постоянно. Притежават регулируема скорост на затваряне. Намалените размери на механизмите придават чист и елегантен дизайн на моделите. Разнообразието от дръжки за душ кабини е огромно, като най-често използваните са дръжките тип мида.

Световноизвестни производители на обков за душ кабини

Когато говорим за висококачествен обков за душ кабини, няма как да не споменем две разпознаваеми компании в световен мащаб – Dormakaba и Colcom Group.

Аксес Новело

Компанията Dormakaba предоставя сигурни и интелигенти решения за автоматизацията на входни врати, сигурността и достъпа. Присъства в повече от 50 страни чрез своите производствени обекти и офиси за дистрибуция. Част от продуктовата гама на производителя са душ кабините и обковът за душ кабини.

Аксес Новело

Италианският бранд Colcom Group e световен лидер в производството и търговията със системи за закалено стъкло. Душ кабини, обков за вътрешни и външни стъклени врати, прегради и плъзгащи системи, панти, хидравлични панти, брави и крепежни елементи за врати. Това са само малка част от продуктите на Colcom Group. Важно е да се отбележи, че хидравличните панти с марка Colcom определят съществено важна иновация в областта на обкова за стъклени витрини и врати. Те са обхвати от международния патент на компанията и са преминали през редица тестове, които доказват тяхната здравина, функционалност и издръжливост.

Посетете онлайн магазина на Аксес Новело и разгледайте огромното разнообразие от продукти в категория „Обков за душ кабини“. Възползвайте се от промоционалните цени на комплектите обков за душ кабини. Харесайте официалната им страница във Facebook, за да не пропускате най-актуалните им предложения и най-новите продукти на пазара.

Може да харесате още...