Обков за изцяло стъклени врати

Tectus

Стъклените интериорни врати предлагат отличен поглед, а  прозрачността им не трябва да се нарушава от пантите и обкова, но в същото време трябва да се гарантира стабилност, въпреки цялата филигранност. Производителят Simonswerk предлага системата за обков Tectus Glas, която постига всичко това. Стъкленото крило на вратата, рамката, пантата и заключващата система са на едно ниво.

Системата панти Tectus TEG 310 2D може да издържи натоварвания до 80 кг за чифт, благодарение на материалните си компоненти и технологията на затягане, като по този начин гарантира, че вратата е закрепена стабилно. Стойността на натоварване съответства на стъклена врата с размери приблизително 10x1300x2500 мм, с което покрива всички често срещани размери. По принцип могат да се използват врати от закалено безопасно стъкло с дебелина 8 и 10 мм. Не е необходима обработка на стъклото, поради което стъклените врати могат да се използват променливо – отдясно, отляво, отгоре и отдолу.

Tectus

Държачът от лята неръждаема стомана поема крилото на вратата и държи стъклото, като стабилната кинематика на връзката осигурява надеждна и постоянна функция. Настройването на правилната позиция на вратата е лесно, благодарение на плаващата скоба, която се закрепва стабилно чрез затягане на винтовете. Вратата се затваря безконтактно и безшумно с магнитната заключваща система Keep closed на производителя.

Може да харесате още...