Обков за отваряеми стъклени врати

dormakaba

Когато става въпрос за естетика, неподправена визия, стил, елегантност и повече функционалност, интериорните и екстериорни стъклени врати все по-често се превръщат в избор № 1. Виждаме ги навсякъде – магазини, заведения, хотели, ресторанти, административни и офис сгради и други. Важно е да отбележим, че за правилното функциониране, както и за дълготрайната и безопасна експлоатация на стъклените врати е нужен и висококачествен обков. Само по себе си наименованието „обков“ включва богата гама от различни видове продукти. За да добиете по-голяма представа за тях, нека ги разгледаме по-подробно.

dormakaba

Продукти, попадащи под наименованието „обков“

Част от продуктите, които попадат под общото наименование „обков“ са: подови автомати за врати, сетове и комплекти, горни и долни панти, хидравлични панти, тръбни дръжки, дръжки, брави, стъклодържачи, подови ключалки, подови лагери, подови оси, секретни патрони, автоматични прагове, уплътнители, винтове и други. Един от водещите производители на обков за отваряеми стъклени врати е dormakaba. Компанията предоставя решения и услуги в областта на сигурността и достъпа до сгради. Продуктовата гама на dorma включва огромно разнообразие от висок клас продукти, които намират приложение в различни жилищни и административни сгради.

dormakaba

Какво трябва да знаете за автоматите за врати и хидравличните панти?

Предназначението на повечето продукти е ясно, но има и такива, които все още не са познати на масовата аудитория. Например автоматите за врати и хидравличните панти. Основната функция на автомата е да затвори вратата до положението, когато се задейства заключващият механизъм и вратата се заключи автоматично. Автоматите за врати се делят на горни и подови, а приложението им е огромно. Хидравличните панти притежават функцията на автомат за врата. Те гарантират безшумно и плавно затваряне на вратата. Внедрената функция за самозатваряне осигурява удобство и ефективност, а хидравличната технология не изисква друг видим механизъм или допълнително захранване. Един от най-новите модели хидравлични панти на dormakaba е Universal Motion, предназначен за врати с максимална ширина 1000 mm и максимално тегло 100 kg. Покритието е от алуминий и неръждаема стомана. Моделът може да бъде със задържане на 90° и без задържане. Предназначен е за врати с дебелина на стъклото: 10+12 mm.

Научете повече за обкова за отваряеми стъклени врати, като посетите онлайн магазина на Access Novello и разгледате огромното разнообразие от продукти, произведени от топ марки.

Може да харесате още...