Обков за PVC прозорци и врати

Access Novello

Правилното функциониране и дългосрочната експлоатация на вратите и прозорците е от съществено значение, а висококачественият обков е гаранция за тях. Всички части и елементи за нормалното изпълнение на функциите на вратите и прозорците се причисляват към обобщаващото наименование „обков“. Дръжките, пантите, бравите, едноосовите и двуосовите механизми се причисляват към обкова, а секюрити обковът (ъгли, планки, гърбове, насрещници и други) осигурява защита от най-висок клас срещу влизания с взлом и кражби.

Obkov

Кои са топ марките в световен мащаб?

Производителите на обков за PVC прозорци и врати са много, но малка част от тях са с отлична репутация и дългогодишен опит зад гърба си. Gretsch-Unitas притежава над 100 години опит в разработването на технологии за врати и прозорци, автоматични входни системи и системи за управление на сгради. Компанията е водещ и надежден доставчик на висок клас продукти, които отговарят на всички изисквания на нормативните актове на ЕС.

Иновативните решения и продукти, съвременните технологии и високите стандарти позволиха на Medos да се утвърди както на местния пазар, така и на международния. Полският бранд произвежда обков за различни прозоречни системи и печели доверието на клиентите си благодарение на страхотното съотношение между цена и качество. Това е и една от причините различните модели дръжки за PVC врати и прозорци на Medos да са пръв избор на потребителите.

Obkov

Когато става въпрос за панти за PVC врати, няма как да не споменем немския производител Dr. Hahn. От десетилетия продуктите на компанията се отличават с безкомпромисно качество, иновативност и надеждност. Конкретен пример за това е пантата за PVC врата KT-V 6R, която притежава стилен дизайн. Моделът подчертава красотата на вратата и впечатлява с първокласна и ефективна технология за сглобяване. Гарантира плътно прилягане и е изключително подходяща за високи натоварвания. Монтажът е бърз и лесен, защото не са ви необходими специфични познания. Товароносимост: 140 кг (160 кг при използване на KT-FIX). Пантата е предназначена за PVC системи с височина на перото: 15-20 мм, 18-23 мм и 22-27 мм. Предлага се в следните цветове: бял, кафяв (RAL8077), златист (Gold F4) и сив (Titan F9).

Къде да откриете продуктите?

Access Novello предлага на своите клиенти пълна гама фитинги и аксесоари за производство, монтаж и ремонт на врати, прозорци и фасади от PVC, алуминий и дърво. Посетете онлайн магазина и разгледайте огромното разнообразие от продукти за обков. Търговският екип на компанията е изграден от висококвалифицирани професионалисти, които успешно развиват своите умения и компетенции и притежават повече от 15 години опит в областта на алуминиевите и PVC прозоречни и фасадни решения. Те са на разположение да отговорят на всички ваши въпроси. Свържете се с тях.

Може да харесате още...