Обков за различни прозоречни системи от Medos

medos

Компанията Мedos е основана през 1995 г. За отрицателен период от време става разпознаваема марка на местния пазар и привлича международното внимание. Medos произвежда обков за различни прозоречни системи и печели доверието на своите клиенти със страхотното съотношение между цена и качество. Страстта и ангажираността за развитие спомогнаха на полския производител да разшири своята продуктова гама и пазарен дял. Проучванията за иновативни решения, съвременните технологии, екипът от професионалисти, подходящото ориентиране към клиента, високите стандарти и вниманието дори към най-малките детайли са основополагащи за успеха на бранда. Към днешна дата Medos снабдява повече от 80% от полските производители на PVC и алуминий, а продуктите могат да бъдат намерени в повече от 40 страни в Европа, Азия и Южна Америка.

medos

Продуктова гама на полския производител Medos

В продуктовата гама на Medos са включени алуминиеви дръжки, алуминиеви дръжки с копче или с ключ, алуминиеви дръжки с пластмасова основа, сетове, пластмасови дръжки, патрони за WC и други. Най-търсените дръжки за PVC прозорец са моделите Pluton, Mars и Victory. Модел Saturn е най-предпочитаният модел на бранда, когато става въпрос за дръжки за врати. Сетът включва алуминиева дръжка с шилд и топка. Моделите на Medos са изработени от най-висок клас материали и се предлагат в различни цветове – бял, сив, черен и кафяв.

medos

Дръжки за PVC и алуминиеви врати и прозорци в Аксес Новело

В онлайн магазина на Аксес Новело ще намерите огромно разнообразие от висококачествени дръжки за алуминиеви и PVC врати и прозорци. Моделите са специално селектирани, с доказан произход и качество. Произведени са от водещи компании в световен мащаб. Дръжките за врати са изработени в съответствие с международния стандарт ISO 9001:2015, който се превърна в синоним за надеждност и качество. Всеки модел е придружен със сертификат и отговаря на всички стандарти в сферата. В момента Аксес Новело предлага стотици модели на преференциални цени. Екипът на компанията притежава над 15-годишен опит в бранша и ще Ви консултира напълно безплатно, за да вземете най-правилното и рационално решение. Не правете компромиси. Изберете най-доброто на пазара. Доверете се на утвърдения професионализъм.

Аксес Новело е официален дистрибутор за България на световно разпознаваеми марки като dormakaba, tremco illbruck, Colcom Group, Dr. Hahn, Gretsch – Unitas (GU), Master, Medos, Fapim, Lavaal и други.

Може да харесате още...