Обков за сгъваеми плъзгащи се капаци от дърво и метал

hawa

В зависимост от сезона и времето на деня сгъваемите и плъзгащи се капаци могат да предпазват от слънце и топлина и по този начин да намалят вътрешната температура, така че да са необходими по-малко технически мерки за климатизация. Те също са част от дизайна на фасадата и понякога размерът им е със значителна големина. Обковът Frontfold 30 от Hawa Sliding Solutions е предназначен за капаци с тегло до 30 килограма. Това означава, че слънцезащитата може да се избута настрани, за да се спести място и да се смести в малко пространство, сгъната под ъгъл от 90 градуса спрямо предната част на прозореца.

Системата е предназначена за сгъваеми и плъзгащи се капаци от дърво и алуминий и може да носи четен или нечетен брой крила, които се сгъват както навътре, така и навън.

hawa

Пролуките между отделните крила могат да бъдат намалени до един милиметър, така че да се създаде впечатление за затворена повърхност. Това впечатление се подсилва от факта, че както ходовата, така и водещата релса и пантите не се виждат отвън.

Устойчивите на UV лъчи пластмасови ролки с плъзгащи се лагери позволяват преместването на капаците с една ръка и осигуряват лесно боравене. Крилата с размер до 1,20 м² могат да се закачат към релсите. Цялата ширината на системата достига до дванадесет метра. Обковът е подходящ за приложение във външни или вътрешни пространства, но може да се използва и при направата на мебели.

Може да харесате още...