Обогатена гама врати от Huga

Huga-Versio

Немската компания Huga разшири своята модулна гама от вътрешни врати Versio с нови цветове и нови повърхностни структури. Вместо 3 x 3 комбинации, сега вече серията включва 4 x 4 варианта и предлага още повече възможности за дизайн.

Huga-Versio

Програмата за вътрешни врати на Huga Versio дава на дизайнерите и изграждащите интериора свободата да съчетават цветовете бяло, сиво и антрацит с ултраматов, гланцов или текстуриран финиш. След успешното стартиране на пазара през март 2017 г., производителят разшири колекцията със сив цвят и новата „памучна“ повърхност с фина текстилна структура.

Taupe е топъл бежов тон, който хармонизира добре с доминирания от бяло интериор и в момента е много популярен. Всички четири повърхности са много устойчиви, вариантите „Ultramatt“, „Textured“ и „Cotton like“ имат здрава и лесна за почистване повърхност Durat, която не оставя отпечатъци след докосване. Върху варианта Ultramatt може да се пише с тебешир. Така вратата може да служи като табела за домашни съобщения.

Huga-Versio

Всички врати от серията предлагат защита на ръбовете „4 Protect“, т.е. с 0.8 mm ABS вместо 0.2 mm стандартен ръб. За да се хармонизират дървените и стъклените врати, използвани например в хола, Huga предлага и стъклени врати, вдъхновени от колекцията Versio, с текстилна и шиферна конструкция в бяла и антрацитна и оптика.

Huga-Versio

По този начин, колекцията на вратите на Huga предлага висококачествени и издръжливи решения за врати за индивидуален дизайн на помещенията в съответствие с настоящите тенденции в обзавеждането.

За повече информация: Huga

Може да харесате още...