Обучение „Сертифициран Дизайнер на Пасивни сгради“ (СЕРН)


До 7-ми октомври 2018 г. можете да се регистрирате за предстоящото ни обучение, което ще се проведе от 11-ти до 21-ви октомври в град София.

Имаме удоволствието да Ви предложим, най-новия курс „Сертифициран Дизайнер на Пасивни сгради“, създаден от Института за Пасивни Къщи (PHI) в Дармщат, Германия през 2017 г. Курсът предлага напълно нов лекционен материал (1700 цветни страници), обогатен с информация, касаеща последните тенденции в проектирането и строителството на пасивни и нискоенергийни сгради (последните лекции на PHI бяха от 2009 г., като все още се използват от повечето колеги по света).Курсът е допълнен с нови упражнения, които да Ви подготвят за изпита „Сертифициран Дизайнер на Пасивни сгради“.

Обучението е подходящо за архитекти, строителни инженери, ОВИ специалисти и други, които желаят да се запознаят в детайли със стандарта „Пасивна сграда“. Обучението е една солидна база при бъдещо проектиране на Пасивни сгради. Курсът е задължителен за всички проектанти, които се интересуват не само от принципите на проектиране на пасивни сгради, но и на ниско енергийни сгради.

Дати:

Първа част: 11 – 14 октомври 2018

Втора част: 18 – 21 октомври 2018

Времетраене:  8 пълни учебни дни от 09:30 до 17.30 ч.

Място на провеждане:  гр. София

За повече подробности и информация тук.

Може да харесате още...