Очаквайте през септември 2018 година системата Schüco LivIng Alu Inside


Очаквайте през септември 2018 година системата Schüco LivIng Alu Inside. Иновативна 7-камерна пластмасова конструкция с три изолационни нива, без стоманена армировка (патентована конструкция с алуминиеви вложки).

Системата се характеризира със строителна дълбочина 82мм, средно уплътнение за по-добра изолация, както и възможност за поставяне на допълнителен изолатор в профилите, целящ да се достигнат нива на топлоизолация, с които да бъдат реализирани прозорци за пасивни къщи.

Системата Schüco LivIng Alu Inside е сертифицирана от Института за Пасивни къщи във варианта с изолация, без фалцов профил. Профилът е напълно рециклируем, с тънки видими ширини от 120 мм. Интегрираното алуминиево усилване е подходящо за високи статични изисквания.

Благодарение на оптимизираната геометрия е възможно залепване на стъклопакета към крилото, чрез което може да се увеличат размерите и теглото на крилото и да се достигне до клас на защита RC 2. Цветните варианти на Schüco LivIng Alu Inside са фолирани профили, алуминиева капачка и Schüco AutomotiveFinish.

За контакти и допълнителна информация – www.alukoenigstahl.bg

Може да харесате още...