Огради и портали за индустрията от Wisniowski

Wisniowski

Индустриалните огради и портали могат да бъдат използвани навсякъде, където функционалността, безопасността, трайността и високото качество са от съществено значение. Благодарение на своя естетичен външен вид и параметри те работят при всякакви условия. Системните решения за огради и портали на Wisniowski не само осигуряват допълнителни удобства, но и предоставят възможности за комбиниране и адаптиране към всеки имот. Огромното разнообразие от модели и финиши придава уникалност на имота, на който са монтирани, а перфектно подбраните компоненти гарантират лесен и бърз монтаж.

Wisniowski

V-King-ов поглед към традиционните решения

Индустриалният портал V-King е проектиран за интензивна експлоатация. Благодарение на революционната си конструкция и висококачествените компоненти функционира дори и в най-тежки условия. Крилата на портала се задвижват от надеждни и бързи автомати, които са монтирани на страничните стълбове. Моделът е перфектен за логистични центрове, пристанища, летища, подземни паркинги и други индустриални зони. Изключително впечатляваща е работната скорост, която достига – до 1 м/с. По този начин се позволява непрекъснато движение на преминаващите превозни средства.

Wisniowski Wisniowski

Плъзгащ портал PI200 – доказана технология и лесен монтаж

Плъзгащият портал PI200 притежава самоносещата конструкция, която  осигурява безпроблемна експлоатация при всякакви условия. Задвижващият механизъм е скрит в колоната, като по този начин гарантира безопасност и допълнителен комфорт на потребителите. Достъпът до контролния панел може да се осъществява само от потребителите, които имат ключ. Колоната предпазва задвижващия механизъм от неблагоприятните метеорологични условия. Разновидностите на модела са PI130, PI95 и мобилната версия на PI95, които са с различно разположение на задвижващия механизъм.

Wisniowski Wisniowski

Мрежести панели

Мрежестите панели на Wisniowski могат да се използват както в градска среда, така и на индустриални терени. Мрежестият панел е системно решение, което предоставя възможност за изграждане на цялостна ограда, състояща се от плъзгаща или шарнирна порта, сегменти под формата на мрежести панели и специални оградни стълбове и аксесоари. Построената по този начин ограда се отличава с хармоничен външен вид и естетичен дизайн. Мрежестите панели са висококачествен продукт. Произведени са с помощта на най-добрите технологии и могат да бъдат боядисани във всеки цвят по RAL. Сред най-известните мрежести панели с марка Wisniowski са VEGA 2D, VEGA 2D SUPER, VEGA 3D, VEGA B Light, OPR, OPC, OP и други.

Официален дистрибутор на Wisniowski за България е Dorion, която предлага цялата продуктова гама на бранда. Компанията притежава над 15 години опит в областта на проектирането, изграждането и доставката на съвременни строителни системи и решения от стъкло, офис преградни стени, автоматика за врати, стъклени противопожарни врати, душ кабини, щори, спайдър системи и други.

Може да харесате още...