Ограничител за отваряне на вратата с боядисан цилиндър

Dictator

Ограничителите за врати Dictator вече се произвеждат с боядисан, вместо с поцинкован цилиндър. Тази промяна носи много предимства.

Цилиндричната тръба на автомата за вратата стандартно вече е боядисана в цвят копринен мат RAL 9006. Както преди, всички свързващи части са изработени от алуминий или поцинкована стомана.

Освен това е възможно боядисване и в други цветове, които се използват особено често за врати или прозорци и се предлагат с по-кратки срокове за доставка и по-ниско доплащане: RAL 7040, RAL 7016, RAL 9005, RAL 9007 и RAL 9016.

По-кратки срокове за доставка благодарение на собствен цех за боядисване

В новата сграда на компанията Dictator Group в Бернау, близо до Берлин, е интегриран и модерен цех за боядисване. Това прави производството по-независимо от поцинковането и автоматите за врати могат да бъдат доставени по-бързо.

По-добра издръжливост и защита от корозия

Тестовете със солен спрей съгласно DIN EN 9227 NSS 2017 бяха проведени в две различни акредитирани лаборатории за изпитване, за да се тестват и сравнят антикорозионните ефекти на поцинкованите и боядисани повърхности. След 96 часа боята е много по-малко засегната от поцинкованата повърхност, а и показва по-високо ниво на защита от корозия.

Може да харесате още...