Оптимизирайте Вашия бизнес със спрея на Soudal за професионално почистване на PVC дограми

Soudal

В бизнесите, свързани с производство и монтаж на дограми, поддръжката и предпазването на PVC повърхностите играят ключова роля за дълготрайната устойчивост и външния вид на завършените проекти.

Спреят за почистване на PVC на Soudal e високоефективен, бързодействащ и изсъхващ почистващ препарат, който премахва вкоренена мръсотия и петна върху бели PVC рамки и други пластмаси. Също така подходящ за отстраняване на мазнини, невтвърден уплътнител, следи от молив и химикалка.

Soudal

Спреят за почистване на PVC е специално разработен, за да отговори на нуждите на професионалните монтажисти. Неговата мощна формула прониква в дълбочина, осигурявайки трайно почистване от замърсявания като мазнини, невтвърден уплътнител, прах и водни петна, без да поврежда самия PVC материал.

Характеристики на продукта:
– бързодействащ;
– бързосъхнещ;
– не се размазва;
– мирис на круша;
– многофункционална употреба;
– неабразивен.

В крайна сметка, спреят за почистване на PVC на Soudal е неизменен помощник за професионалисти, които търсят ефективно и надеждно решение за поддръжка на PVC дограми. Със своята висококачествена формула и лесна употреба, този продукт поддържа високите стандарти на качество и външен вид на завършените проекти. В същото време представлява надеждно решение за всички, които ценят дълготрайната защита и блясък на своите PVC повърхности в дома и офиса, като врати, прозорци, огради, мебели и други.

За Soudal

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретанови пени за професионални и хоби потребители. Групата притежава 20 завода на 4 континента и има над 3000 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти.

Може да харесате още...