Оркикем ще представи 3 иновативни и вдъхновяващи фасадни решения на BBW 2013

TRESPA orkikem

ОРКИКЕМ ще представи 3 иновативни и вдъхновяващи фасадни решения, на водещи световни производители в рамките на Българска Строителна Седмица от 20 до 23 март, 2013.

TRESPA – от мечта към реалност

Архитекти, инвеститори и изпълнители ще имат възможността да се запознаят с новото матово покритие, 6-те нови дървесни декора и новата гама от 5 каменни дизайна на добре познатия продукт Trespa Meteon.

С изтънчената си структура, изглеждащи като естествен материал, панелите TRESPA – Meteon® Wood Decors сега предлагат по-голямо разнообразие от всякога. Богатата палитра TRESPA от естествените дървесни декори, сега  e  обогатенa от австралийския бор, тъмно сиво дърво и два класически дизайна Махагон.

Панелите с естествена неконтрастираща структура от гамата на Каменният дизайн  TRESPAMeteon® Naturals придават изтънчен вид на фасадата, като я правят по-мека, по-жива и естествена.

Уникалното матово покритие увеличава дълбочината и подчертава характера на TRESPA – Meteon®  Wood Decors и TRESPA – Meteon® Naturals.

При комбинация на материали с МАТОВО и материали със САТЕН покритие може да се постигне „игра на светлосенки”.

Възможностите за съчетаване на панели TRESPA – Meteon®  Matt finish с материали с друг тип повърхности увеличават дизайнерските възможности.

Мислете интелигентно!
                                                                  Мислете креативно!
                                                                                                                          Мислете TRESPA!

ALUBOND orkikem


ALUBOND U.S.A – фасадна система  с алуминиеви композитни панели

Богатият избор на цветове и покрития на металните композитни панели Alubond, съчетани с присъщата им способност за образуване на различни форми и контури, както и тяхната устойчивост на атмосферните влияния, изпълняват всяка мечта на архитекта. Функционалността на панелите се подчертава от леката им маса, което позволява, както конвенционални, така и екзотични приложения.

Jubizol facade orkikem


JUBIZOL facade
– топлоизoлационна система за фасада на JUB,  носител на сертификат  ЕТА на Европейската организация за техническо одобрение.

JUBIZOL façade е сертифицирана фасадна топлизолационна система, която притежава отлични топлоизолиращи качества, лесна за полагане и поддържане и устойчива на времето.  Това  решение води до намаляване на разходите за отопление през зимата и охлаждане през лятото, съкращава периода на амортизация.

Многообразието от цветове и структури, които продуктите на JUB предлагат,  създават много възможности да се постигнат хармозиращи помежду си цветни повърхности, както и да се акцентира върху архитектурата на сградите.

Реализирайте мечтите си!

ОРКИКЕМ ООД
Интер Експо & Конгресен Център,
гр. София, бул. Цариградско шосе 147
Зала 1, щанд 1 А7

Още по темата:
– TRESPA – ОТ МЕЧТА КЪМ РЕАЛНОСТ

Може да харесате още...