Още по-разнообразно оформление на гаражните врати с Duragrain

Duragrain

Нови повърхности с фотореалистичен дизайн

Hörmann разработи специална технология на печат, която позволява върху гаражните секционни врати да се възпроизвеждат с фотореалистично качество най-различни изображения. Резултатът е новата гладка повърхност Duragrain, която осигурява уникално разнообразие в оформлението на гаражните врати. На изложението BAU 2019, Hörmann представи за първи път гаражни врати с тази нова повърхност.

Освен безопасността, комфорта и топлоизолацията, съществена роля за дома има и неговата визия. Дизайнът на гаражната врата допринася значително за това. Индивидуалността е коз, а модерната визия на дърво, бетон или ръжда се радва на увеличаващо се търсене. На изложението BAU, Hörmann представи нова технология на печат за гаражни секционни врати, с помощта на която дървесни декори и модерни дизайни, като например бетон или ръждива стомана, могат да се изобразят с фотореалистично качество. Следователно повърхността Duragrain създава изцяло нови възможности за оформление на гаражните врати.

Duragrain

Duragrain

Гаражните секционни врати Hörmann с модерната обшивка на L-линии се предлагат в 24 декора Duragrain с фотореалистично качество. Сред тях са например „ръждива стомана“, „бетон“ и различни видове дървесина като „white oak“, „бамбук“ или „тиково дърво“. Тези мотиви се изобразяват върху гаражните врати Hörmann детайлно, с неизбеляващи цветове и много реалистично изглеждащи, като накрая се запечатват с устойчив защитен лак за постигане на трайно красива визия на вратата. Също така повърхността Duragrain е устойчива на UV лъчи и драскотини, така че дизайнът няма да се увреди нито от избеляване поради често излагане на слънчевите лъчи, нито от появата на дребни драскотини.

За повече информация – Хьорман България.

Може да харесате още...