Остъкленият купол Wendland вече се предлага във всички RAL цветове

Wendland

Остъкленият купол Wendland вече се предлага във всички RAL цветове и изработка от PVCu или алуминий. Куполите Wendland с индивидуални размери са идеални за всеки вид разширяване на плосък покрив или оранжерия.

Мениджърът на Wendland коментира „Остъкленият купол вече е популярен избор за хора, които искат страхотна визия и лесен монтаж. Новата опция за поръчка на PVCu или алуминий във всички цветове RAL прави офертата още по-убедителна. Можете да изберете един и същи цвят от двете страни или различни цветове от вътрешната и външната страна на купола.“

Wendland

Куполът Wendland има опростен, изчистен дизайн и множество скоби, които го правят бърз и лесен за поставяне. Благодарение на силния си хребет Wendland Lantern има по-малко решетки от другите куполи и предлага модерен външен вид, който се харесва на собствениците на жилища. Топлинните характеристики на Wendland предотвратяват натрупването на конденз. Благодарение на уникалната предварително сглобена система RidgeLOCK монтажът е изключително лесен.

Може да харесате още...