Открийте съвършенството със секционни гаражни врати Prime

Prime

През последните години секционните гаражни врати набраха доста широка популярност и към днешна дата са сред най-предпочитаните видове жилищни гаражни врати. Те се разполагат под тавана, а отварянето е вертикално. Характеризират се с перфектни топлоизолационни качества и отговарят на най-високите стандарти за устойчивост на вятър, пропускливост на въздух и проникване на вода. Когато става въпрос за секционни гаражни врати и за най-иновативните модели на пазара, няма как да не споменем колекцията Prime на полската компания Wisniowski. Първо ще разгледаме моделите от тази наистина съвършена колекция и после ще обърнем внимание и на самия производител.

Неподражаем стил, сигурност и иновативни технологии

Колекцията секционни гаражни врати Prime на Wisniowski надминава дори най-високите изисквания за функционалност, технологичност, издръжливост и качество и представя един нов и иновативен подход при производството на гаражни врати. Всеки модел е съчетание от превъзходен дизайн, съвременни технологии, елегантност, стил и сигурност. Съвършенството е постигнато във всеки детайл на модела. Крилото на автоматичната секционна врата е с внедрен оригинален панел Innovo с дебелина 60 мм. Innovo 60 е със затворена конструкция и с алуминиев монтажен профил. Притежава еластичен междупанелен капак и междупанелно уплътнение. Мястото на закрепване на пантите е от пет слоя ламарина.

Prime

Модерният дизайн на секционните гаражни врати от Prime позволява адаптация към съвременните конструкции, а иновативните системи за сигурност гарантират за безопасността.

Prime

Секционни гаражни врати от Wisniowski

Както вече споменахме, колекцията Prime е част от продуктовата гама на компанията Wisniowski. Полският бранд притежава над 30-годишен опит и е най-големият производител на портали, гаражни врати, входни врати, стъклени противопожарни врати и огради за дома и индустрията. Wisniowski разполага с изключително модерен производствен център, в който се създават продукти от най-висок клас. Продуктовата гама се подлага на стриктно тестване и отговаря на всички европейски стандарти.  

Prime

Prime

Видовете жилищни гаражни врати на Wisniowski са допълнени от ролетните и летящите гаражни врати. Най-търсеният модел ролетни врати е BR-77, който намира приложение в жилищни сгради и стопански помещения, а най-предпочитаните модели летящи гаражни врати са Select и Komfort.

Prime

Prime

От началото на 2020 г. продуктите с марка Wisniowski могат да бъдат открити и на българския пазар. Dorion е официален дистрибутор на полския производител за България и предлага на своите клиенти цялостни решения в областта на офис преградните стени, автоматизираните входни решения, стъклените парапети, ламелните и роло щори, системите за точково окачване, както и на входните и оградни решения за дома и индустрията.

Prime

Prime

За повече информация – Дорион.

Може да харесате още...