Отлична система за входни врати – heroal Les Couleurs® Le Corbusier

Като част от изключително партньорство с фондация Le Corbusier, през 2018 година Heroal разработи входна врата heroal Les Couleurs® Le Corbusier. С тази система за входни врати, базирана на системата heroal D 72, компанията за първи път предлага различни пълнежи за панелите на вратите. Продуктът е отличен с германската награда за дизайн за 2020 г. (German Design Award) и трябваше да бъде представен на отложеното заради кризата с коронавируса изложение Fensterbau Frontale 2020.

С heroal Les Couleurs® Le Corbusier фирмата представя алуминиева система за входни врати, която съчетава най-добрите материали, максимална функционалност и максимална гъвкавост. Продуктът позволява индивидуално проектиране на двулицевия пълнеж, рамката, дръжката и пантите в естествените и хармонични цветове на Le Corbusier. Вътрешната и външната страна на системата за врати могат да бъдат изработени в различни цветове. За да отговори максимално на желанията на архитекти, производители и строители за още по-голямо разнообразие от дизайни, отскоро входната врата се предлага в различни варианти и оформление на повърхностите – дърво, бетон (heroal SD), както и в почти всички цветове по RAL. Освен различните цветови решения, могат да бъдат конфигурирани и други функции: дизайнът и начинът на отваряне могат да бъдат свободно избрани, дръжката се предлага в три дължини и може да бъде допълнително осветена от LED ленти. Възможно е и приложението на най-новите технологии, като например достъп без ключ, решения за достъп чрез пръстов отпечатък или интелигентно управление чрез мобилно приложение.

Във всеки от вариантите панелът на вратата осигурява високо ниво на защита с клас на устойчивост RC 2. Системата за входни врати предлага и отлични топло- и звукоизолационни показатели: при размери на вратата от 1230 х 2180 мм и дебелината на панела 60 мм, стойността на UD (коефициента на топлопреминаване) е 0, 91 W/m²K, а при дебелина на панела от 70 mm, UD стойността възлиза на 0,87 W/m²K.

Може да харесате още...