Отворете безконтактно хотелската си врата

Докоснете картата за хотелската си стая до това приспособление на Häfele, за да заключите и отключите лесно вратата. Dialock DT 750 е ново решение за заключване на врати за хотелски стаи, общи части, бизнес офиси и др., което може да работи в мрежа и се предлага с интерфейс за ниска енергийна ефективност (BLE) на Bluetooth, който позволява достъп до смартфони.

Заключването и отключването е лесно с Dialock както за гостите, така и за персонала на хотела. Технологията RFID позволява активиране без докосване с бутон Dialock. Устройството е по-защитено от грешки в сравнение със стандартните, където се пъха картата, и по-лесно се поддържа. С Bluetooth технологията потребителите дори могат да заключват и отключват вратите си от разстояние чрез приложение на мобилното си устройство.

Dialock DT 750 е одобрено за противопожарни врати и може да бъде отворено без ключ по всяко време отвътре, като се задейства дръжката. Предлаганите покрития включват неръждаема стомана – сатенирана и полирана, месинг – черен и матов, за да отговарят на всякакви стилове на хотелско обзавеждане.

Може да харесате още...