П-образно огънато стъкло Wacotech

Conforma

Индустриалното остъкляване отдавна се използва не само в промишлени и търговски сгради, но и в модерни архитектурни проекти. Затова и П-образното огънато стъкло набира все по-голяма популярност. Водещ производител на П-образно огънато стъкло и стъклофибърна светлопропусклива вата с висока добавена стойност и надеждност е компанията Wacotech, която е основана през 1997 година в Германия. Понастоящем брандът отговаря на високите изисквания за качество и специфичните нужди на клиентите, а продуктите непрестанно се доразвиват в съответствие с промените на пазара.

Wacotech
Wacotech

Какво представлява светлопропускливата изолационна вата?

TIMax GL е светлопропусклива стъклофибърна изолация, която значително подобрява топлообмена на П-профилните стъклени фасади. Осигурява слънцезащита, като ограничава топлината в резултат от слънчевите лъчи. Благодарение на разпръскващия светлината ефект дори и най-дълбоките помещения биват осветени. Важно е да отбележим, че изолацията изцяло изпълва пространството между стъклата и разпръсква светлината по приятен начин.

Wacotech Wacotech

Светлопропускливите изолационни вати TIMax® GL и TIMax® GL-PlusF значително подобряват използването на дневна светлина на двустенни стъклени фасади с идеалната комбинация от термична защита, защита от слънце, защита от отблясъци и разсейване на светлината. TIMax GL-PlusF е изключително подходяща за двойно остъкляване. Притежава клас на горимост B1. Дебелина – 100 мм, плътност – около 5 кг на кубичен метър. Температурната устойчивост е 100 градуса по Целзий.

Wacotech

Продуктова гама на Wacotech

Conforma е ексклузивен представител на Wacotech за България. Компанията предлага на своите клиенти цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с premium материали. Част от услугите са предварителни консултации на етап идеен проект, предварително бюджетиране, тръжни, технически и работни проекти, доставка на подконструкция за монтаж на вентилируеми фасадни системи, технически обучения и надзор на извършваните монтажни работи. Екипът на Conforma разполага с повече от 15 години опит в проектирането и доставката на най-модерните и предпочитани облицовъчни материали като HPL плоскости FunderMax, керамични плочи Laminam, композитни панели Alpolic, клинкерни тухли Feldhaus Klinker, негорими плоскости за фасадна облицовка Rockpanel, циментофазерни плоскости Cetris, фиброциментови фасадни панели SVK и много други. Научете повече, като посетите официалния сайт на компанията.

Може да харесате още...