Панелите Mocopinus подчертават фасадите с изненадващи повърхности

Mocopinus

Немската компания Mocopinus многократно успява да създаде нови варианти на дизайн на фасадите чрез по-нататъшното развитие на повърхностната обработка на материалите. В рамките на изложението Bau 2019, производителят представи пет нови продукта. Термично обработеният фасаден панел Corline 20 съчетава суровия дървен материал с индустриалния вид на ръжда, който в момента се търси от дизайнерите. Чрез топлинна обработка дървото запазва постоянно красивия си вид.

Mocopinus

Lignuantix 32 съчетава два координирани цвята с нарязана повърхност. Този дизайнерски мотив придава на фасадите жива структура. Профилите са завършени с многоцветно приложение и по този начин осигуряват надеждна защита на дървесината.

Mocopinus

Екстравагантни повърхности за фасади също се създават от Mocopinus чрез процес на контролирано изгаряне: карбонизирани или леко обгорени. И накрая, производителят предлага панели с напречно сечение на паралелограма както за фасадата, така и за пода на терасата: това позволява изгледът на пода да бъде хомогенен с този на стената.

За повече информация: Mocopinus

Може да харесате още...