Парапети от стъкло за изчистена архитектура предлагат от Glas Trösch

Видът парапет на балконите и лоджиите играе решаваща роля за общата визия на една сграда. Настоящата тенденция е използването на парапети от композитно ламинирано стъкло, които осигуряват широк и чист поглед навътре и навън. За предотвратяването на нежелани погледи или създаването на допълнителни архитектурни акценти може да се използва различно оцветяване или промяна на структурата на повърхността на стъклото.

Стъклените парапети винаги изглеждат леки и елегантни – благодарение на единната визия и невидимата основа на гамата продукти Swissrailing Flat от швейцарския производител Glas Trösch са красиво решение за всяка фасада.

Swissrailing Flat осигурява изключително изчистен външен вид. От една страна, панелите от композитното защитно стъкло Swisslamex се залепя директно към носещия профил и е каширан с керамично покритие по цялата повърхност на балконската плоча. От друга страна, преградните пана нямат парапет и вместо това завършват със свободен стъклен ръб.

Носещият профил се закрепя към специалното ламинирано защитно стъкло още във фабриката. От Glas Trösch обещават, че комбинацията от материали е така избрана, че да отговори на специфичните изисквания за пана и парапети, включително сертифицирана защита от падане в съответствие с настоящите стандарти и директиви.

Може да харесате още...