Партньори от 45 години: Kaufmann Fenster и Kömmerling

45 години партньорство имат зад гърба си Kaufmann GmbH & Со. KG от Grevenbroich и Profine GmbH със своята марка Kömmerling.

Основана през 1893 г., сега семейното предприятие се управлява от третото поколение Christof Kaufmann.

Компанията Kaufmann прави своя голям напредък в периода след войната с огромното търсене в областта на жилищното строителство. В този смисъл компанията разширява производствените и административните си райони и през  1969 г. е основан един напълно нов офис и производствен комплекс, в който са били произведени първите пластмасови прозорци. С това производството на семейство Kaufmann беше едно от първите по рода си в Niederrhein, и пионер на марката Niederrhein.

В следващите години, фирмената група Kaufmann постоянно разширява гамата си и днес предлага на клиентите си освен прозорци, щори, входни и плъзгащи се врати, също така и ролетни врати, сенници, тенти, както и широка гама от аксесоари.

Гамата на предлаганите Kömmerling системи варира от 70 mm серия „EuroFutur” до премиум системата „88 плюс” и за повдиганща-плъзгаща врата „PremiDoor”.

„Продукти, съгласно последна технология, персонално обслужване на място от наш собствен персонал и добре обучени, дългогодишни служители”, са според управителят Christof Kaufmann в основата на дейността на специализираната компания и основата за успеха му през различните поколения.

Може да харесате още...