Първата брава, сертифицирана по нов стандарт за сигурност

Element Materials Technology (Element), глобална платформа от независими лаборатории за тестване на продукти, обяви, че британският бранд НOPPE е първият производител, сертифициран по новата схема за сигурност STS217 за своите брави TS007. Схемата за сертифициране STS217, която тества бравите за защита срещу крадци, е неотдавнашно допълнение към изпитанията, предлагани от Element.

Процесът включва тест за ръчна атака, предназначен за борба с измъкването на ключалката – един от най-бързите и най-популярните методи за разбиване на врати и прозорци. Успешното тестване удостовери, че бравите за външни врати на HOPPE (UK) са сигурен продукт.

„От HOPPE гарантираме, че нашите продукти са тествани според най-високите стандарти. Схемата за сертифициране STS217 е фантастичен начин да докажем на нашите клиенти, че нашите брави няма да бъдат преодоляни с известните методи на атака, използвани от крадците. Тъй като TS007 е един от малкото стандарти, които покриват пазара на допълнително подсилените брави, той ни позволява да предлагаме на клиентите си по-гъвкав подход при ремонти, без да се притесняват за сигурността“. – коментират от фирмата.

Може да харесате още...