Първата по рода си текстилна фасада Schüco FACID

https://www.youtube.com/watch?v=YIuU85Lj-io

Schüco FACID e първата по рода си текстилна фасада, която убеждава със своето многообразие и функционалност. Независимо дали става въпрос за окачена отпред вентилационна фасада, интегрирана със слънцезащитна функция или за намаляване на видимостта, монтирана декоративна фасада или с комбинирани фукции, Schüco FACID дава голяма свобода на дизайна, благодарение на възможността за многообразен дигитален печат и тридименсионалната форма. Спрямо употребата и вида на сградата на разположение са различни текстилни материали.


Допълнителни предимства на фасадното решение Schüco FACID са нейната дълготрайност, надеждност и мултифункционалност. Индивидуалният и модерен дизайн на фасадата се постига с помощта на текстила, който може бързо и лесно при желание или нови изисквания да бъде променен без да е необходима смяна на профилната техника. При огромни области с прозорци навлизането на топлина от слънчевата енергия се намалява със 70%, като по този начин се спестяват част от разходите за охлаждане на сградата.


Системата FACID предлага слънцезащита, намалена видимост и защита от кос дъжд, като едновременно с това отлична видимост отвътре навън, без значителна загуба на достъпа на светлина. Текстилната фасада се характеризира с дълъг живот и ниски последващи разходи за цялостния жизнен цикъл. Материалите могат да бъдат рециклирани след употреба. Schüco FACID не се нуждае от голяма поддръжка, благодарение на самопочистващата му повърхност.

За контакти и повече информация – www.alukoenigstahl.bg.

Може да харесате още...