Първият електрически покривен прозорец с ъгъл на отваряне над 45° от Velux

velux

Немската компания Velux представи покривен прозорец с електрическо отваряне и затваряне, който има особено голям ъгъл на отваряне и по този начин дава възможност за безпрепятствена гледка. Благодарение на интегрирано устройство, той автоматично се затваря, когато вали и е съвместим с Velux Active. За вентилация и удобно почистване, прозорецът може допълнително да се завърта около централната си ос.

velux

Новият член на семейството Integra има изключително голям ъгъл на отваряне. Отварянето на прозореца над 45° е особено удобно във всяка позиция и положение в помещението и се осъществява чрез електрическо управление. Благодарение на сензора за дъжд, прозорецът автоматично се затваря, когато започне да вали. Защитата от прищипване, която засича препятствия по време на затваряне, добавя допълнителна сигурност. Освен това прозорецът има функция за завъртане и може да се управлява и ръчно по всяко време, например за бърза вентилация и лесно почистване на външното стъкло.

velux

Новият покривен прозорец се предлага в осемте най-популярни размера с дължини от 118 и 140 см, както и четири различни ширини от 66 до 114 см. Предлага се с двойно или тройно остъкляване в пластмасова версия за дограмата. Вграденият двигател и здравите странични вериги са предварително инсталирани, което гарантира бърз и качествен монтаж. Като аксесоар Velux допълнително предлага и ролетна щора, която е монтирана на крилото на прозореца. Допълнително на разположение на клиентите са електрическа или слънчева топлинна защита под формата на тента, както и вътрешна защита от слънцето.

За повече информация: Velux

Може да харесате още...