Първият в света голям обект, изпълнен с хибридна прозоречна система Schüco Symbiotic

Schüco

Първият в света голям обект, изпълнен с хибридна прозоречна система Schüco Symbiotic, ще се намира в София.

Schüco Symbiotic съчетава добрите топлоизолационни характеристики на пластмасовата система и модерния алуминиев дизайн. Тя е със средно уплътнение и отвън изглежда като алуминиева прозоречна система, благодарение на изработката на каса и крило в една равнина, стъклодържател с ъгъл от 90° и алуминиева визия.

Schüco

Проектът One 11 Apartments е дело на Elite Project Group , а инвеститор е ROI Capital.

Цялaтa идeoлoгия в Оnе11 Араrtmеntѕ гpaвитиpa oĸoлo ycтoйчивocт, eнepгийнa eфeĸтивнocт и тexнoлoгичнocт. Eтo зaщo вcичĸи мaтepиaли и cиcтeми ca внимaтeлнo пoдбpaни и oбcлeдвaни в нacoĸa пocтигaнe нa ĸoнĸpeтни пapaмeтpи. Cгpaдaтa щe e eднa oт oтличaвaщитe ce в paйoнa c нaй-виcoĸ ĸлac дoгpaмa oт Ѕсhüсо.

Schüco

На специално двудневно посещение във фирма Милкана ООД, която ще изработва прозоречните конструкции за Оnе11 Араrtmеntѕ, пристигна технически специалист Ingolf Schier от Schüco Германия, който проведе специално обучение на екипа в производствената база и проследи процеса на изработка на мострени елементи от системата Schüco Symbiotic.

Schüco

Подробна информация за всички системи от богатото портфолио на Schüco можете да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, лицензиран представител на бранда в България.

Може да харесате още...