Патрон Ultion WXM от Brisant

Ultion WXM

Дизайнът на партона Ultion WXM е разработен, за да отговори на все по-нарастващото налягане върху евро-цилиндрите с новите стилове на вратите и многоточковите заключващи системи. Комапнията Brisant Secure има предимството, че е собственост на човека, който първоначално е проектирал Ultion и притежава уникалните познания, необходими, за да гарантира, че Brisant продължава да се движи напред, постоянно отговаряйки на пазара.

Ultion WXM

Сега двукомпонентният патрон има по-голямо зацепване с нова извита капачка и цялата част е отлята от молибден, а не от месинг. Постигната е и подобрена защита срещу пробиване като в патрона има 20 точки против пробиване, а корпусът е защитен с молибденовата част на ключалката. Всички щифтове, използвани в ключалката, са направени от закалена неръждаема стомана 630. По-дебелият ключ също така дава възможност на екипа на Brisant да премахне 5-те пасивни върха и да въведе две допълнителни дължини на щифта. Новите височини на пиновете произвеждат над 260 000 комбинации, което е повече от удвояване на максималното изискване за TS007 3 Star клас 6.

Ultion WXM
Други продукти се разработват заедно с WXM, за да помогнат за още по-добро представяне – Keylight се въвежда заедно с продуктовата линия Keycap и Keyring, в която се намира батерия, контролер, LED светлина и бутон за палеца. Предлага се в 10 цветови комбинации, които включително светят в тъмното.

За повече информация: Brisant Secure

Може да харесате още...