Перфектен външен вид за дограмите с ново поколение обков

Пластмасовите и алуминиевите дограми, предлагани от немската компания Kneer-Südfenster сега са оборудвани с ново поколение обков от Roto. Те осигуряват допълнителна сигурност, висок комфорт и перфектен външен вид.

Благодарение на филигранния дизайн обковите се вписват перфектно в прозорците и осигуряват отличен външен вид. Те предлагат не само атрактивен дизайн, но и по-голяма безопасност и комфорт. Пластмасовите и алуминиевите прозорци с този нов обков впечатляват с атрактивни страни на пантата със скрити винтове. Благодарение на отличния им външен вид обичайните покривни капачки могат да бъдат премахнати.

Обковите са изработени с нова повърхност и ново анти-корозионно покритие, което осигурява трайна защита и безопасност. Интегрираната в пантата вентилация осигурява оптимизирани вентилационни свойства и подобрява вътрешния климат в помещенията и комфорта на живот.

Новото поколение обков е толкова стабилно, че може да се справя и с по-големи натоварвания. Това означава, че дори големите прозорци с големи стъклени повърхности могат лесно да бъдат модернизирани. От март 2019 г. пластмасовите и алуминиевите дограми на Kneer-Südfenster ще бъдат оборудвани стандартно с новата хардуерна генерация.

Може да харесате още...