Перфектната сянка от А до Я

Valetta

Интелигентно планираната защита от слънце осигурява приятен климат в жилищното пространство. С холистичните системи специалистът по защита от слънце Valetta създава решения, които са универсални и индивидуално приложими, и се адаптират към различните нужди на обитателите.

Естествената дневна светлина не трябва да липсва в дневните и работните помещения. Външните венециански щори са особено ефективно решение тук, защото регулират светлинните условия и насочват ценната дневна светлина в желаната посока. Ламелите във форма C, Z или S позволяват меко осветление на помещението с максимална видимост или оптимално затъмняване.

Valetta

Zip-Solidscreen се препоръчва особено за външно засенчване на големи площи. Той блокира слънчевите лъчи от външната страна на прозорците и дори не пропуска топлината през прозореца. Това предотвратява натрупването на топлина и така тя не се пренася в помещението. Системата е особено устойчива на вятър, тъй като завесата е фиксирана не само в зоната на вала и падащата щанга, но и по цялата дължина на водещите релси. В допълнение, той е оборудван с дистанционно управление.

Всеки, който избере класически ролетни щори, също е в добри ръце с Valetta. Горноавстрийският специалист по защита от слънце предлага различни модели ролетни щори, които са изключително устойчиви на удари и са защитени чрез моторна спирачка срещу натиск нагоре. Системите не само предпазват от летните горещини и неканени гости, но и се открояват в студения сезон с най-високия клас на устойчивост на вятър. Ролетните щори са стабилни при бури и други атмосферни влияния.

Valetta

Друго предимство на семействата продукти Valetta е, че всички слънцезащитни решения могат да се комбинират със защита от насекоми. Преоборудването на по-късна дата също е възможно без никакви проблеми. В зависимост от изискванията се предлагат в стандартна, прозрачна или активна версия.

Може да харесате още...