Перголата на Kömmerling

Перголата на Kömmerling е визуален акцент във всяка градина и на всяка тераса. Благодарение на интелигентния си покривен дизайн и алуминиевата конструкция, тази пергола се превръща в  устойчив, привлекателен оазис за релаксация във всяка една среда. Скритият дренаж, корозионната устойчивост и лесната поддръжка на повърхността й я правят изтънчен акцент за всяко око.

Регулируемите покривни ламели осигуряват идеална защита срещу слънце и дъжд. Следователно светлината и сянката могат да бъдат регулирани доста лесно според личните предпочитания. Ламелите не са единствените, които могат да се приспособяват към светлината. 16 различни модела в 300 цветни варианта задоволяват всяко желание и вкус.

Перголата на Kömmerling е с широчина до 7 м, в зависимост от варианта, и височина е 2,5 метра. Покривът е конструиран със светли просвети е идентичен за всички модели. Единствено подструктурите се различават. В резултат на това някои модели, напр. луксозният вариант, могат да се монтира много лесно със странични компоненти като ролкови щори, плъзгащи се капаци, стъкла, екрани и осветени ивици.

Стандартната пергола е с дистанционно управление и може да бъде допълнена със светлинни, вятърни и температурни сензори. Например ламелите могат да се настроят да се отварят автоматично при 4°C.

Всички модели на перголата са с конфигурируеми модули. Следователно можете да компилирате размерите, формите и оборудването точно както желаете и да създадете свой оазис за релаксация.

Предимства на перголата:
– Защита срещу слънце и дъжд;
– Светлината и сенките могат да се управляват отделно;
– Стабилна алуминиева конструкция с допълнителна стоманена армировка на съответните места;
– 16 варианта на модела;
– 300 прахообразни цвята;
– Някои са оборудвани с ролетни щори, плъзгащи се щори, стъкла и екрани;
– Над 50 отделни екрана;
– До 7 метра широчина и с 2,5 метра височина;
– Светли просвети в рамката и ламелите на покрива, с опция за осветени ивици в подструктурата;
– Дистанционно управление и допълнителни сензори;
– Скрит дренаж;
– Устойчивост на корозия;
– Дълговечност;
– Лесна за поддържане.

Може да харесате още...