Пергола с жалузи – уют и прекрасна гледка към вашата градина

Renson

Algarve е универсална пергола на Renson. Тя може да бъде прикрепена към фасадата на сграда или да бъде свободно стояща. Можете дори да свързвате различни перголи заедно. Перголата Algarve се предлага в много цветови комбинации, като например уникалната линия Classic Line, която има декоративни рамки и допълнителни орнаменти, което означава, че може да се съчетае с повечето архитектурни стилове и градини.

Можете да завъртите жалузите на Algarve на до 150°. По този начин потребителите регулират слънцезащитата и вентилацията според нуждите си. Перголата с жалузи е напълно водоустойчива, когато е затворена. След като дъждът отмине, водата се оттича контролирано чрез вградените дренажни канали.

Renson

Има многобройни странични елементи и възможности за избор. Дизайнерите могат да изберат атрактивни външни завеси или устойчивия на слънце и вятър екран Fixscreen, или пък прозорец Crystal, за да подобрят максимално гледката към вашата градина. В перголата Algarve може да бъде интегрирана музикална или отоплителна система.

Снимки: Renson

Може да харесате още...