Плъзгаща се система, която съчетава дизайн и функционалност

Aluplast

Според Aluplast системата за плъзгане Smart-slide се е превърнала за кратко време в пазарен лидер в продуктовата категория „плътни плъзгащи елементи“. Сега системата получава актуализация и ще се предлага като Smart-slide neo през второто тримесечие на тази година.

Според производителя по време на разработката на Smart-slide neo са взети предвид предимствата на продукта от първоначалната разработка: кратки срокове за производство, лесно обслужване и неутралност по отношение на обкова. Според Aluplast в новата версия на тестовия стенд са постигнати още по-добри стойности за топлоизолация, статика, херметичност и звукоизолация.

Разширен спектър на приложения

Както всички продукти neo, Smart-slide neo се предлага стандартно с новите повърхности Aludec и Woodec. Обработката също е подобрена: уплътнението вече се изтегля фабрично и ръчната обработка не е необходима.

През годините обхватът на приложенията на Smart-slide постепенно се разширява: замислен първоначално като обикновен плъзгащ се механизъм, продуктът се произвежда и продава и като висококачествен плъзгащ се елемент; например в кухнята над мивката или в малки помещения, където един прозорец с накланяне и завъртане би заел твърде много място. По този начин площта пред него може да се използва по най-добрия възможен начин – като работна повърхност или за декорация на перваза на прозореца.

Aluplast

Успешно представяне

Официалното представяне на Smart-slide neo се състоя по време на изложението BAU на събитие с участието на клиенти и конкурентни фирми в Allianz Arena. Според Aluplast отзивите за експоната са били неизменно положителни, а новата плъзгаща се врата е поставила и нови стандарти по отношение на дизайна и функционалността в очите на участниците.

„Гордеем се, че със Smart-slide neo представяме ново поколение плъзгащи се врати. То отговаря на всички функционални изисквания, които пазарът поставя към един компактен плъзгащ се елемент. И освен това предлага модерен, привлекателен дизайн“, казва управляващият директор Патрик Зайц. „Убедени сме, че нашите клиенти ще се възползват от подобренията. Очакваме с нетърпение да пуснем на пазара Smart-slide neo през следващите седмици.“

Снимки: Aluplast

Може да харесате още...