Плъзгаща се врата с изчистени линии от Exlabesa

Exlabesa

Алуминиева плъзгаща се врата е най-новото допълнение към непрекъснато нарастващия асортимент на Еxlabesa.

Моделът Xlaslide е проектиран да се възползва от нарастващото търсене на луксозни продукти за подобряване на дома, които размиват границите между дома и градината.

Твърди се, че е лесна за производство и инсталиране, обратната връзка вече е изключително положителна както от производителите, така и от крайните потребители, казва компанията.

Двойната или тройна врата Xlaslide може да поддържа стъкла с тегло до 200 кг и предлага идеално плавно движение благодарение на регулируемите си ролки.

Въпреки големите си стъкла, тя предлага добра топлинна ефективност, обикновено достигаща U-стойности от 1,5 със стойност на централния панел 1,0.

Xlaslide се съчетава и с други продукти от асортимента на компанията.

„Плъзгащите се алуминиеви врати са един от определящите продукти през последните няколко години“, коментира директорът по продажбите Кевин Уорнър.

„Собствениците на жилища обичат своята  естетика, големите остъклени площи, способността да пропускат повече светлина и да предлагат панорамна гледка към градината. Тези характеристики направиха продукта особено популярен тази година, след като пандемията  затвори милиони хора в домовете им в продължение на няколко месеца.

Може да харесате още...