Плъзгаща се врата с множество панели

Western Window Systems

Плъзгащата се врата с панели от серия 7600 на Western Window Systems отговаря както на енергийните, така и на структурните изисквания. По отношение на дизайна тя се отличава с тънки профили и големи стъклени панели, които могат да се подреждат или плъзгат безпрепятствено в джобове.

Ниските емисии, U стойност 0,30 и двойният стъклопакет с аргон, правят вратите от серия 7600 енергийно ефективни при различни метеорологични условия.

Можете да избирате между конфигурации с джобове, без джобове или в две части. Предлага се вариант с 90-градусов ъгъл, при който се премахва свързващият профил.

Ролките със сачмени лагери от неръждаема стомана улесняват работата с алуминиевите плъзгащи се врати. Конструкцията с блокиращи релси осигурява структурна цялост и дава възможност за покриване на широки отвори с почти всякакъв брой панели.

Western Window Systems

Скрита система за заключване

Вратата от серия 7600 включва скрита многоточкова брава от неръждаема стомана, която предпазва големите плъзгащи се панели и осигурява допълнителна здравина и защита.

Серията 7600 се предлага стандартно с всички климатични покрития на Cardinal IG или високоефективни стъкла, които осигуряват слънчев контрол и много добра видимост.

Предварително нанесеното фолио Cardinal Preserve предпазва стъклото по време на монтажа. То може да бъде персонализирано в различни видове, цветове и дебелини.

Снимки: Western Window Systems

Може да харесате още...