Плъзгаща се врата с отлична енергийна ефективност при различни метеорологични условия

Western Window Systems

Плъзгащата се врата от серия 7600 на Western Window Systems отговаря както на енергийните, така и на структурните изисквания. Дизайнът ѝ се отличава с тънки профили и големи, подвижни стъклени панели, които могат да се подреждат или плъзгат в джобове.

Характеристики:

Енергийна ефективност

Стойността на коефициента на топлопреминаване 0,30 за стандартен двоен стъклопакет с нисък коефициент на топлопреминаване и аргон прави вратата от серия 7600 енергийно ефективна при различни метеорологични условия.

По-големи размери – предлага се във височини до 4,5 метра.

Конфигурации

Клиентите могат да избират от конфигурации с джобове, без джобове и конфигурации с две части. Предлага се вариант с 90-градусов ъгъл, при който се премахва свързващият стълб.

Изчистен дизайн

Благодарение на тясната междинна лайсна линиите са изчистени, а стъклото – голямо.

Плавно движение

Уплътнените сачмени лагери от неръждаема стомана правят алуминиевите плъзгащи се врати лесни за употреба. Свързаната конструкция на релсите осигурява структурна цялост и прави възможно покриването на широки отвори с почти произволен брой панели.

Western Window Systems

Скрита заключваща система

Вратата от серия 7600 включва скрита многоточкова ключалка от неръждаема стомана за фиксиране на големите плъзгащи се панели, осигурявайки допълнителна здравина и защита. Предлага се опция за цилиндър с ключ.

Издръжливост

Плъзгащата се врата от серия 7600 се отличава с номинално налягане (DP) 50 и е сертифицирана от NFRC и AAMA.

Стъкло с добра устойчивост на атмосферни влияния

Серията 7600 се предлага стандартно с изцяло климатично покритие или високоефективно стъкло на Cardinal IG, което осигурява слънчев контрол и добра видимост. Предварително нанесено фолио Cardinal Preserve защитава стъклото при монтаж. Стъклото може да бъде персонализирано в различни видове, цветове и дебелини.

Снимки: Western Window Systems

Може да харесате още...